Profiel-Lien-goudmeule

Smederij de Goudmeule

Goudsmid

Smederij de Goudmeule

Mijn naam is Lien van der Meulen,

Van jongs af aan was mijn passie smeden, vandaar dat ik van Limburg verhuisde naar  Schoonhoven waar ik de diploma’s voor goud- en zilversmeden behaalde op de MTS vakschool Schoonhoven. Hier ben ik gebleven en heb vele jaren ervaring opgedaan bij vele goud- en zilversmidswerkplaatsen. Tevens heb ik mij verdiept in verscheidene technieken zoals zetten van edelstenen. 

Werken met mijn handen is mijn leven en om zo prachtige sieraden te mogen maken waarmee ik mensen gelukkig kan maken is een verwezenlijking van een droom in mijn eigen smederij, de Goudmeule.

Ik maak al mijn sieraden met gevoel en bovenal met liefde voor het ambacht. Er is altijd de mogelijkheid om stukken op aanvraag te laten maken.  

Lien is vaak te vinden achter een van de werkbanken van het Zilvermuseum op dinsdag, vrijdag, zaterdag of zondag.

Wilt u zeker weten dat u haar aantreft, maar dan van te voren even een afspraak.

Meer zien van Smederij de Goudmeule? Volg haar bij onderstaande platformen.