besteld

Het Nederlandje
Han Goutier

Edelsmid

Het Nederlandje – Han Goutier
Han Goutier werkte jarenlang als huisarts in Schoonhoven. Na zijn pensionering in 2015 maakte hij een carrièreswitch naar edelsmid. Mede-gildelid At Brandenburg leerde hem de allereerste beginselen en Paul de Vries was zijn leermeester, bijgestaan door andere zilver- en goudsmeden in Schoonhoven.

Han werd bekend om zijn huidige corebusiness: een bedrijfje dat nu Hét Nederlandje heet. Han produceert zilveren Nederlandjes met een fijne detaillering en stijlvolle afwerking: als reverspin, hanger voor aan een collier, oorbel en manchetknoop. Eigenlijk kan alles en ook de uitvoering biedt mogelijkheden: het Nederlandje kan ook in goud of met edelstenen uitgevoerd worden.

Han wist een sieraad te vervaardigen met internationale allure! De Nederlandjes worden door Han vervaardigd voor sporters en supporters en het gebeurt meer dan eens dat bedrijven die internationaal presteren het Nederlandje als relatiegeschenk gebruiken. Gemeente Krimpenerwaard schenkt een Nederlandje aan nieuwe Nederlanders, personen die genaturaliseerd worden.

Meer zien van Het Nederlandje?