Bezoek ook:

Dick van de Lagemaat, edelsmid uit de zilverstad SCHOONHOVEN, vervaardigt sinds 1972 oor- en lijfsieraden uit edelmetaal. Hij levert die in en (ver) buiten Nederland via de sieraadspeciaalzaken en beurzen en vanuit de gallery in Schoonhoven en ook via zijn website Bezoek op afspraak ons atelier en Gallery in Schoonhoven

Actueel nieuws

Nieuws:


Duurzaam Gilde Goud & Zilver

Sieraden en zilveren kunstvoorwerpen uit Schoonhoven zijn gemaakt van gerecycled goud en zilver. Als bewijs daarvan slaan de leden van het Gilde ST. Eloy het Gildeteken in hun werk naast hun eigen meesterteken. Duurzaam Gilde goud en zilver: uit de Zilverstad Schoonhoven. >>lees verder


Zilversmidswerkplaatsen

In Zilverstad Schoonhoven is een netwerk van oude en nieuwe goud- en zilversmidswerkplaatsen te vinden. Veel van deze monumenten loop je onopgemerkt voorbij. René Kappers namens Historische Vereniging Schoonhoven: "Ze zijn lang niet altijd meer als zodanig in gebruik.
>>lees verder


meesterteken

Cybergallery:

Het hele jaar door Cybergallery Koestraat 112 Schoonhoven In de gallery van Dick van de Lagemaat kunt u naar hartelust, vrijblijvend kijken, passen, in een ontspannen,intieme sfeer, Er zijn geen vaste openingstijden, de gallery is het verlengstuk van het atelier waar alles gemaakt wordt, we zijn vaak aanwezig maar ook regelmatig weg, maak gerust een afspraak, ook in de avond of in de weekenden.

ALPHA ART JEWELRY, DICK VAN DE LAGEMAAT

Bezoek de Gallery van Dick van de Lagemaat en pas vrijblijvend, met vakkundige hulp en privacy, unieke zilveren sieraden met een "erotisch" tintje die zonder piercing op o.a. oor of tepel gedragen kunnen worden, aangevuld met speciale themacollecties.

Alpha Art Jewelry
Koestraat 112
Open: dagelijks als de groene deuren open of los staan en op afspraak ook in de avond of op zondag.
t: (0182) 320035
i: www.bodyartjewelry.nl
e: dick@bodyartjewelry.nl
Like ons op Facebook


Website is created by Ger van de Lagemaat