Ondernemersprijs Midden Holland 2019

Nieuws:


Maandagavond 14 januari was het zover, de uitslag van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2019 >>lees verder


Klik hier

Duurzaam Gilde Goud & Zilver

Sieraden en zilveren kunstvoorwerpen uit Schoonhoven zijn gemaakt van gerecycled goud en zilver. Als bewijs daarvan slaan de leden van het Gilde ST. Eloy het Gildeteken in hun werk naast hun eigen meesterteken. Duurzaam Gilde goud en zilver: uit de Zilverstad Schoonhoven. >>lees verder

Zilverweekend

SCHOONHOVEN • In het weekend van 21 t/m 23 september waren er op allerlei locaties in Schoonhoven tentoonstellingen, rondleidingen, wandelingen en lezingen rondom het thema zilver. Daarnaast toonden de Schoonhovense zilversmeden op bijzondere locaties hun meesterstukken. >>lees verder

Zilversmidswerkplaatsen

In Zilverstad Schoonhoven is een netwerk van oude en nieuwe goud- en zilversmidswerkplaatsen te vinden. Veel van deze monumenten loop je onopgemerkt voorbij. René Kappers namens Historische Vereniging Schoonhoven: "Ze zijn lang niet altijd meer als zodanig in gebruik.
>>lees verder

.

Ondernemersprijs

Maandagavond 14 januari was het zover, de uitslag van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2019 werd bekendgemaakt in De Goudse Schouwburg. Alle genomineerden werden in het zonnetje gezet door Karin Bloemen, de zaal maakte kennis met alle bedrijven en de jury mocht bekendmaken wie zij tot winnaars hadden gekozen binnen iedere categorie.

De nominatie was natuurlijk al een geweldig moment. Dit grote compliment betekent veel voor iedereen binnen ons bedrijf en is echt een kroon op ons werk. Vandaar dat wij deze avond ook gevierd hebben in aanwezigheid van ons team.

Uiteraard wil je winnen, maar de prijs ging naar een andere enthousiaste ondernemer in Waddinxveen. Hierbij feliciteren wij Wielaard Fietsen met de prijs en wensen hen veel succes in hun gloednieuwe pand. Ook willen wij al onze medewerkers, gewaardeerde klanten en iedereen die heeft bijgedragen aan onze nominatie van harte bedanken. Wij waarderen dit als familiebedrijf enorm en zien jullie dan ook als onderdeel van de grote Rikkoert familie.


Bekendmaking ondernemersprijs


Groepsfoto personeel ondernemersprijs


Website is created by Ger van de Lagemaat